Най-големият Role Play Форум в България
Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 10 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Join the forum, it's quick and easy

Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 10 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!

You are not connected. Please login or register

Хей спам..свободна зона ^-^

Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

Go down  Съобщение [Страница 10 от 40]

Лекси Нортман

Лекси Нортман
ВИП
ВИП
First topic message reminder :

ми Даяна .... вземи си квото искаш ;дд

Дерек Уилсън

ВИП
ВИП
Спокойно все пак говорим за Grammostola aureostriata тя е най-кротката тарантула, която можеш да откриеш на пазара. До сега не ме е хапала, дано да не го направи... Боже хора, котката ми яде шоколада 0.0 Егати нахалника ;дд

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Рейч мен няма ли да ме пуснеш на топло? тук в Енина е много студено =(

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
добре ,от мен да мине :* ,ще ти измисля наказанието друг път ;д
Дерек ,трябва да си помисля ;д малко ми е леглото ,къде ще ви побера и двамата ;д
ти абсолютно сигурен ли си за това с рп-то? ;с

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
Ами котка с вкус, какво да ти кажа Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 10 436339 И все пак ако си искаш масажа дръж тарантулата далече, няма значение дали е кротка или не... само като я гледам и цялата настръхвам.

Bethany Sands.

Паяците не са толкова срашни Шер ;д

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
Имам фобия от тях, просто не ги понасям.

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
имах страх от височини и бях на via ferrata и я преодолях ,всяка фобия може да се преодолее ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
Кифличке мен ли питаш ?

Да сигурен съм :)

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
Сигурна съм че всяка фобия може да се преоделее, но не знам дали искам да се подложа на преодоляване

Bethany Sands.

аз имам фобия от лекари (и не не е смешнооо Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 10 328618 ) питаш ли ме днес как отидох Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 10 816966

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
xa0x0a0xa0xa аз ще съм върху теб, не се безпокой, а може и да сме на моето легло то побира 3-ма човека без никакъв проблем даже за 4-ти има място ;дд

Както казах.... пиян съм и реутаните ми загряват много ама наистина много бавно... За РП-то.. димек, че не ми пука дали ще спя с теб ли? да сигурен съм ;р

Ок искам си масажааа!! И споко грамостолата стои на секцията, а леглото е в другия край на стаята. Щом толкова настояваш ще я закрия с одеалце да не я гледаш ха0ха0а0х0ах0а

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
да, теб ,ама нали знаеш ,че на мен ще ми е гадно ... и ще го правя само ,защото ме помоли :х

и аз не исках ... но усещането когато се качих до върха на скалата ... беше невероятно и адреналина ...мале обичам екстремни спортове ;д

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
Йеййй супер, няма да се "любувам" на паяка... Аз обаче ви казвам лека нощ, че утре трябва да ставам рано :( Утре по някое време може да пиша пак :)

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
Лека нощ и сладки сънища :) до утре

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
на мен ли говориш Рейч? лол...

лека Шер, сладки сънища и да ме сънуваш ей ;рр :*

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
ако е за рп-то на Джак ;д
ако е за нещо друго не знам ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
то и аз трябва да ставам рано но ще ви подосаждам още време ;д Шарън лека нощ

Ванеса лекарите не са лоши, добри са дават бележки ;д

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
на мен говореше Дерек :) знам, че го правиш защото те помолих ;д и да знам ако не се съберат това, че ще стане монахиня на моята съвест ще тежи ! ;д

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
аз да ти напомня ;д
кога ще го правим това рп?
https://www.youtube.com/watch?v=VQt0dlb3j6I секс песен ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
от вас двамата зависи ;д

Bethany Sands.

Джак Милър написа:

Ванеса лекарите не са лоши, добри са дават бележки ;д
Джак лекарите са страшнии!Пък и имам лоши спомени от болници и лекари Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 10 812953

Последната промяна е направена от Ванеса Сандс на 27/1/2012, 01:26; мнението е било променяно общо 1 път

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
когато той каже тогава ;д
ама нали и ти трябва да си тук ,да се появиш когато трябва ...

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
аз ще се появя спокойно, най-лесно прекъсвам РП ;д;д

Ванеса и аз съм бил по болници и лекари, обичам ги и много ги уважавам защото си вършат работата (нали истинските лекари ;д схващаш какво имам предвид) и се очудвам на такива умни хора и така ;д

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
мда ,лесно ти е на теб ;д

Bethany Sands.

някога предполагам ще преодолея тъпата си фобия ;дд бтв който познае какво правя сега ще му дам 5 лева ;дд

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 10 от 40]

Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите