Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!

You are not connected. Please login or register

Въпреки, че администраторите и модераторите на този форум ще се опитат да премахнат или да променят възмжно най-бързо всеки материал, носещ вреда, невъзможно е да бъдат прегледани всички съобщения. Вие разбирате, че всички съобщения на тези форуми изразяват личното мнение на съответните им автори, а не на администраторите, модераторите или уебмастъра (като изключим съобщенията, пуснати от тези хора), и следователно те не носят никаква отговорност.

Приемате се да не пишете никакъв груб, неприличен, вулгарен, заплашителен, сексуално-ориентиран или всякакъв друг материал, който нарушава законите. Такова поведение може да доведе до моменталното и постоянното ви изгонване от форумите (както и уведомяването на вашия доставчик). IP адресите, от които са направени всички съобщения се записват и могат да бъдат използвани в такива случаи. Приемате, че уебмастъра, администратора и модераторите на този форум имат правото да премахват, променят или заключват всяка тема по всяко време, ако намерят за уместно. Като потребител одобрявате записването на всяка информация, която въведете, във база данни. Въпреки, че тази информация няма да бъде предоставяна на трети страни без вашето одобрение, уебмастъра, администратора и модераторите на този форум не могат да бъдат отговорни за всякакви хакерски атаки, които могат да доведат до разкриване на данните.

Тази форум система използва cookies, за да записва информация на вашия компютър. Тези cookies не съдържат никаква информация за вас; използват се само за да подобрят функционалността на форумите. Мейл адреса ви се използва само за потвърждение на детайлите по регистрацията и паролата ви (и за изпращане на нови пароли, ако случайно забравите текущата си).

Избирайки Съгласен съм... вие приемате горепосочените условия


Правила на All-SerialsВсяка общност, била тя малка или голяма има своите правила, които членовете трябва да спазват, за да върви всичко добре. Правилата не са поставени за ограничение, а за да се изразят ясните на граници на това, което може да се прави във форума. Те са нужни, за да се постига разбирателството тук и спомагат да говорим на един език. Правилата са за всички, така че за да бъдете потребител тук, вие трябва не само да се запознаете с нашите правила, но и да ги следвате.
Език
Във форума се пише изцяло на български език. Всички мнения и теми, които не са на кирилица ще бъдат заключвани. Старайте се да пишете правилно и недвусмислено.
Реклама
Реклами или привличане на потребители от този форум са напълно забранени. Всякакви верижни съобщения, спам водят до блокиране на зловредния потребител по IP в срок от 3 години. Всякакви теми и мнения с промотиране на продукти, сайтове, форуми, блогове и т.н са забранени и ще бъдат редактирани и заключвани, а авторите им ще бъдат наказвани отново с бан по IP адрес в срок от 1 година. Забранено е поставянето на реклами към други форуми, блогове, сайтове в полето отредено за аватар и/или подпис. В профил – Contact има поле, което е отредено за уебсайт.
Обиди
Обиди, ругатни, както и дискриминиране на етническа, религиозна принадлежност, пол или поради разминаване на мнение са забранени. Грубият език ще бъде наказван със смъкване левъла на предупреждение в профила. При системно нарушаване на тази точка от правилата, потребителят ще бъде наказан с бан за 1 седмица. Призовавам всички да спазват добрия тон и да спомогнат за забавлението, не сме се събрали тук нито да избиваме комплекси, нито да се нагрубяваме.
Нецензурирани / порнографски материали и сцени на насилие
Моля, избягвайте поставянето на снимки с порнографско съдържание или с тематика предизвикваща и / или подтикваща към насилие за аватар или подпис. В РП раздела това не е забранено, но с оглед на средната възраст на потребителите ни, моля, поставяйте в заглавието на темата +18.
Аватар и подпис
Размера за аватар, който ние сме приели като нормален е 150 х 200 пиксела. Разбира се, Вие може да се движите нагоре-надолу по тази стойност, но не прекалявайте. Ще помолим да не поставяте дълги подписи, всички ние искаме да се открояваме, да бъдем модерни и да поставим това, което харесваме на едно място, но прекомерните дълги подписи не само разтеглят форума, но и затормозяват четенето. При такава ситуация, молим за използването на
Spoiler:
в подписите.
Как да пишем в Интернет?

Важно е да знаете, че след запетая (точка, удивителен, двоеточие, въпросителен) се поставя интервал, а не преди нея.

Не е нужно да се поставя интервал преди използването на другите препинателни знаци като: точка, удивителен, двоеточие.Тире се обгражда с интервал, когато е употребено вместо пропусната дума, двойно изразяване на подлог, когато огражда вмъкнати изрази, или отделя независими едно от друго изречения, а също и при пряка реч
Тире се пише без интервал при писане на сложни (съставни) думи (например природо-математически) и при степенуване (например: по-голям, най-голям).Екипа на All-Serials
Роул Плей Правила


Въведение в РП Света. Тема за новите потребители
Герои
All-Serials предлага богат набор от герои, подредени в няколко групи. Вие може да създадете герой от:
- сериал
- филм
- книга
- игра
- измислен


За създаване на герой от сериал / филм Вие трябва да използвате идентичен лик (снимка) и име с този на персонажа от сериала / филма. Историята и други данни (вид, ориентация, отличителни черти и т.н) са строго индивидуални и зависят само и единствено от Вас. Вие решавате дали да запазите историята му както е по оригинал или да го разчупите.
Измислените герои са произведение на Вашата фантазия.
Във форума не е позволено доблиране на герои, така че след като изберете герой, с който да играете ролевата игра, проверете дали е свободен, както героя, така и лика.
1. http://all-serials.my-rpg.com/t91-topic - заети герои
2. http://all-serials.my-rpg.com/t2468-topic - заети ликове
Изисквания
Единственото изискване, което имаме към Вас е постовете Ви да са минимум четири реда, като емотиконките са уместно забранени. Използвайте: „-усмихна се- ; -намръщих се-”
Забрани
Забранява се воденето на РП под формата на чат. Не се концентрирайте само върху репликите. Описвайте чувствата си, това, което виждате, усещате. По този начин самият роул плей придобива нов вид. Наблягайте на детайлите.
Забранява се воденето на две или повече РП-та в „Мистик Таун” – стария, новия град, както и извън него, така и в града на героите от игри и в общата земя – “Timera”
Може да водите до 5РП-та общо в „Капсула на времето”, „Сънища”, „Фантазии”, „Портали”
Гимназия „Хайт Рейнъл” и „Forgotten Islands” не се считат, там може да водите колкото искате РП-та.

Екипа на All-Serials