Най-големият Role Play Форум в България
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 3 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Join the forum, it's quick and easy

Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 3 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!

You are not connected. Please login or register

Къщата на Зоуи Редбърд.

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Go down  Съобщение [Страница 3 от 3]

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
First topic message reminder :

Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 3 Elena-gilberts-house-on-vampire-diaries

* Холът
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 3 2009-top-Living-Room-Designs

* Kухнята
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 3 01-charming-kitchen
* Трапезарията
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 3 Trapezariq-616x304
* Стаята на ми.
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 3 8813_big
* Cтая за гости
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 3 241

* баня и тоалетна
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 3 Malka-banq-idei-3

Последната промяна е направена от Зоуи Редбърд. на 12/2/2015, 23:23; мнението е било променяно общо 9 пъти

Vivianne

Не позволих на песента да ме разсейва, въпреки че отново ми се наби в главата. Въпросът на Зоуи беше интересен. Откакто се преместих тук не ми се случваше, но с името на Алън не се усещах кога го казвам.
- Кун е нещо като обръщение в японския език. От една страна може да показва елементарно уважение, но има доста по - уважителни от това, те се използват за по - възрастни. А и също така е прието, че може да го пропуснеш, ако си много близък приятел с някого. - обясних и с усмивка
- По принцип откакто съм тук гледам да не използвам такива неща, но просто сега не се усетих.
Имах навика да смесвам различни езици и хората все ми се чудеха на това.
- Ти пътувала ли си по света, Зоуи? Между другото при теб би станало Зоуи-чан. - реших, че може да и е любопитно това.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Интересно. - вметнах докато тя ми разказваше.
Зоуи-чан ? Не ми отиваше кой знае колко.
След това ме попита дали съм пътувала по света.
- Да .. обичам да пътувам.Ходила съм на доста места.Забавно е.Може да се каже,че пътувам поне веднъж в месеца.Просто понякога имам нужда да се откъсна от всичко. - споменах и се усмихнах.

п.п. съжалявам за закъснението.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Когато с Макс се запознахме доста бързо се сближихме.Вече беше минал повече от месец откакто се познавахме.Сега може да се каже,че бяхме нещо като заедно.Той ми призна чувствата си,в началото се дърпах доста,но как да откажеш на това лице...а и беше ми приятно с него,наистина,той беше различен и това ми харесваше.
Бяхме вкъщи,лежахме на дивана прегърнати и гледахме любимия ми сериал-Приятели,отново.Имах всички сезони и постоянно пускахме любимите ми епизоди.На повечето хора им омръзва да гледат едно и също сто пъти,но аз не бях така.Можех да го гледам до припадък.
-Не ти ли омръзна вече? - попита Макс.
-Никога. - казах и се засмях.
Спрях на пауза и се обърнах към него.
-Добре,ти избери какво да гледаме.

Alexander.

Alexander.
Модератор
Модератор
От както Макс познаваше Зоуи беше изминал цял един месец.За този един месец те споделяха несгодите отредени от съдбата им, опознаваха се един друг, разкриваха подробности за себе си, някои неловки и смешни, други чувствени, просто неща от живота.Но най-важното, което разбраха за този един месец беше че имат нещо повече от приятелство, а това беше любов.Нереално чиста и истинска до този момент, дори неопорочена.Прекарваха цялото си време заедно или поне когато той не изпълняваше задълженията си на лекар, а тя на световен модел.Обичаха да се отпускат един до друг на дивана гледайки любими те сериали и филми и на двамата.
Днес беше деня на Зоуи, както винаги тя избираше да гледат сериала ''Приятели'', но за да не огорчи Макс до краен предел гледаха по един епизод от него.След това дистанционното отиваше в ръцете на Макс.
-Какво ще кажеш да гледаме някои сериал по Фокс, напоследък дават доста интересни нови сериали.Например..ммм..Кости, дори го дават в момента.-попита Макс и си взе една шепа пуканки от купата пред него.
-Може би след това да гледаме и ''Подли камериерки''.Като стана въпрос имаме нужда от една камериерка, в униформа, например.-пошегува се той, като помоли Зоуи за чаша вода.
-Какво ще кажеш да отидем утре на вечеря в хубав ресторант, все пак е Свети Валентин, при това първия ни за тази година.Все пак не трябва да се провалям и да развалям изградения ми досега имидж пред теб.
Зоуи му донесе желаната чаша с вода, а той я взе от ръцете и', отпи една глътка от нея и я постави на масичката.
Приближи Зоуи до себе си я притисна близо да тялото си.-Обичам те Зоуи, страшно много.Искам да те направя щастлива, а утре ще бъде деня в който мога да изкажа любовта с без да привличам странни погледи.-каза тихо той, след което просто замълча, продължавайки да я притиска силно до себе си.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Повдигнах вежда.
-Камериерка?Няма да допусна друга жена вкъщи,особенно камериерка в униформа. - казах и се засмях.
Мисълта да обикаля друга жена вкъщи около Макс ме побъркваше.Нямаше начин това да стане.Да,бях доста ревнива.
Станах от дивана и донесох вода на Макс.Той предложи утре да отидем на ресторант,все пак беше Свети Валентин.
-Истината е че не си падам по Свети Валентин,но няма да откажа да ме заведеш на ресторант.
Наистина не харесвах Свети Валентин,всички тези неща във форми сърца по магазините и влюбените двойки ми идваха малко в повече,но сега когато бях обвързана това можеше да се промени.
-Обичам те Зоуи, страшно много.Искам да те направя щастлива, а утре ще бъде деня в който мога да изкажа любовта с без да привличам странни погледи.-каза Макс и ме придърпа до себе си,а аз се сгуших в него.
- И аз те обичам,Макс. - казах и го целунах.
Пуснахме Фокс и отново се загледахме в телевизора.
-Не може да гледаме телевизор цял ден.Нездравословно е! - засмях се.

Alexander.

Alexander.
Модератор
Модератор
Така става когато се обвържеш с някого прекалено бързо, учиш в движение какво точно предпочита половинката ти.Макс се почувства малко глупаво, след като Зоуи му намекна колко пошла и' се струва работата със цялото това обгрижване и подаръци.
-Е като мъж, който обича съм длъжен да направя подарък, какъвто и да е той.Извинявай просто не знаех че не ти харесва този празник.-отвърна той, докато галеше косата и' за успокоение и на двамата.
Зоуи каза че не е добре да загубят цял ден в гледане на телевизия.-Ами тогава някакви предложения как да премине деня ни.-попита той.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Стана ми гадно,задето накарах Макс да се почувства така.
-Виж съжалявам,наистина,не исках да се почувстваш гадно. - казах и го погледнах в очите.-Няма нужда да ми взимаш нищо,достатъчно ми е че си тук с мен,но ако наистина настояваш няма да те спирам. - усмихнах се.
Зачудих се какво можем да правим цял ден.Мързелуваше ми се,но всички тези предаваня по телевизията вече ми бяха писнали.
-Като за начало може просто да се радваме на компанята си,докато измислим нещо.

Alexander.

Alexander.
Модератор
Модератор
Тя се извини, но ефекта от това беше Макс да се почувства може би още по гадно.
-До сега може да не си харесвала този ден, но ще се опитам да променя това, дали с подарък или просто с мил жест, но със сигурност ще те накарам да се почустваш специална, дължа ти го! -отвърна той и погали нежно лицето и'.
След като и двамата обмисляха с какво интересно нещо да запълнят времето, Зоуи предложи просто да се наслаждават на собствената си компания.Тогава Макс се приближи и притисна устни до нейните в завладяваща целувка.Той положи ръце в/у лицето и', в желание да усеща близостта и' максимално.Толкова я желаеше, до нея той ставаше като разтопен шоколад, като хлапак на 16 години.Толкова много образи можеше да даде на слабостта си, когато беше близо до нея.Не беше типично за него.Преди месец беше като един ходещ мъртвец, студен, не усещаше дори сълзите по лицето си, когато си припомняше кончината на родителите си.
Не спираше да я целува, докосваше я, галеше я, чувстваше се отново жив, човек с чувства.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
-До сега може да не си харесвала този ден, но ще се опитам да променя това, дали с подарък или просто с мил жест, но със сигурност ще те накарам да се почустваш специална, дължа ти го! -каза той и погали лицето ми.
След това той ме целуна,а аз се постарах да продължа тази целувка възможно най-дълго.
Преди един месец Макс беше просто непознат,а сега...всичко се случи толкова бързо,но се радвам,че се случи.Не мислех,че скоро ще мога отново да съм толкова близка с някого,бях изгубила всякаква надежда.Сега не само,че си имах гадже имах и много добър приятел,с който можех да разговарям.Не исках нищо от това да свършва.

Alexander.

Alexander.
Модератор
Модератор
Чувствата и на двама бяха нереално истински, като в приказка.Те се любуваха един на друг, взаимно се обгрижваха.
-Може би е по-добре да се преместим в спалнята.-предложи Макс, а Зоуи бързо се съгласи.
Продължиха с нежните ласки и след като се преместиха.Часовете се нижеха между бликащата от всякъде любов, целувките и ласките.Накрая изтощени до краен предел заспаха прегърнати.
Макс се събуди, беше рано сутринта, погледна часовника на ръката си и установи че едва 6 сутринта.Стана от леглото, опитвайки се да не вдига много шум.Облече се на бързо и слезе направо в кухнята, изпи едно кафе, направи закуска и направо излезе от къщата.Беше 14 февруари и трябваше да зарадва Зоуи или поне да се опита да промени мнението и' за празника.По надолу от къщата имаше опънат малък щанд специално за деня на влюбените.Преобладаваха плюшените играчки и подходящи цветя за случая.
Макс малко се затрудни в избора си, но накрая избра плюшено цвете, като всяко листо беше във формата на сърце, беше с глобални размери и той си помисли че това би зарадвало Зоуи.Избра хубав букет от 14 рози в червен цвят, украсени подобаващо.
Той реши че това не е достатъчно, за това реши да и' направи специален подарък, който щеше да и' поднесе на романтична вечеря.
Прибра се подреди хола, като за специален случай, обсипа пода и масата с рози, поднесе топлата закуска, очаквайки тя скоро да се събуди.
Направи една бърза резервация в хубав градски ресторант.Запали една цигара и зачака Зоуи да стане от сън.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Когато се събудих Макс го нямаше,реших,че е слезнал долу затова се насочих към банята да се пооправя.Измих си зъбите,сресах косата си и облякох дрехи за вкъщи.
Когато слязох в хола обаче ме очакваше изненада.Макс беше обсипал пода и масата в рози и имаше топла закуска.Усмихнах се,отидох при него и го прегърнах през кръста.
-Не знаех,че готвиш. - казах и го целунах по бузата. - Всичко е страхотно,Макс.
Двамата седнахме на масата и започнахме закуската,която беше наистина много вкусна.
-Трябва да ми готвиш по-често.

Alexander.

Alexander.
Модератор
Модератор
Макс загасваше фаса от цигарата си, когато усети нечии ръце да го обхващат през кръста.
Той разбра че Зоуи е станала и се обърна към нея, обхвана лицето и' с двете си ръце и я целуна нежно.
-Добро утро!-поздрави я той и с жест посочи масата.Двамата се настаниха удобно и започнаха със закуската.Макс забеляза топлината в очите и', която беше породена от хубавата изненада.Тя му направи комплимент за закуската и му заръча да и' готви по-често.
-С голямо удоволствие, за тези години в които съм бил сам съм понаучил нещо.-отвърна той с нежна усмивка.
-За да не си правиш други планове, избързах и резервирах маса в един ресторант.-каза директно той и я погледна за да види реакцията '.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Зарадвах се когато чух,че е направил резервация в ресторант. Винаги имаше с какво да ме изненада,затова се радвах,че си е само мой и страшно много го обичах,макар и за толкова кратко време.
-Чудесно! - възкликнах и го прегърнах.
Не че щях да планирам нещо друго. Напоследък исках да прекарвам цялото си свободно време с Макс.Наистина нямаше нужда да се старае толкова,но аз оценявах всеки жест от негова страна.
-Е,каква е програмата за деня? - попитах.

Последната промяна е направена от Зоуи Редбърд. на 21/2/2015, 18:06; мнението е било променяно общо 1 път

Alexander.

Alexander.
Модератор
Модератор
Чувстваше се щастлив, щом и тя е щастлива.Чувстваше се значим и нужен за някого.
-Ами да речем, че първо ще отидем на вечеря в един хубав ресторант, все пак го заслужаваш.-отвърна и продължи да закусва.
-Отдавна не съм се грижил за някого, когото обичам и затова може би понякога ще ти се струвам отвратително романтичен, може би и досаден.-оправда се той, усмихвайки се леко.
-Не знам, може пък и да заслужа нещо от теб.-пошегува се Макс.
Те приключиха с хубавата закуска и се преместиха на дивана пред телевизора, въпреки че и двамата не му обръщаха особено внимание.Любуваха се един на друг и нищо друго не можеше да бъде по-важно от тях самите.
Макс запали още една цигара, облегна се назад и притисна Зоуи с едната си ръка, към себе си.
-До довечера има много време, какво ще кажеш да се поразходим из парка, да отидем на кафе...?-попита Макс.Не му се искаше да остават вкъщи при това хубаво време.Да, беше Февруари, но слънцето се беше показало, макар и за малко.А на него не му се искаше да изпуска такъв ден и искаше да го сподели с нея, да създаде още един хубав спомен сред малкото, които имаше.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Mакс предложи да отидем на разходка в парка,на кафе.
-Да отидем в онова кафе,където се запознахме? предложих и се притиснах още повече в Макс.
Направих му знак,че искам да си дръпна от цигарата му и той ми я подаде.
Макс допуши цигарата си и се качихме горе в спалнята,отворих големия гардероб и започнах да се чудя какво да облека.
-Макс,ще ми трябва малко помощ тук.Какво да облека?

Alexander.

Alexander.
Модератор
Модератор
Зоуи се съгласи да излязат и да се насладят на хубавия ден, който им предоставяше иначе мразовития месец.
Този ден беше посветен на влюбените двойки, а Макс искаше да и' покаже колко много държи на нея, като я накара да се почувства специална.
Той допуши цигарата си и се насочиха към втория етаж, за да изберат подходящи дрехи. Зоуи го помоли да и' помогне с избора, а той я отмести и застана пред гардероба, замислен какво точно да избере.Огледа на бързо, избора му беше ограничен, но не заради липсата на дреха, а точно обратното-тя имаше прекалено много.
-Какво ще кажеш за тази бяла блуза, може би тези дънки, това бяло яке..е какво ще кажеш?-попита той, като сложи избраните дрехи на леглото.
-А.. за бельото искаш ли помощ?-попита закачливо той, докато избираше и своите дрехи.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Макс ми избра бяла блуза,дънки и бяло яке.Биваше го в това,затова бързо се съгласих.
-А.. за бельото искаш ли помощ? - пошегува се той.
-Няма нужда. - засмях се.
Преоблякох се набързо и се насочих към гримовете.Нямаше нужда да прекалявам,затова сложих само очна линия и малко гланц за устни.
-Аз съм готова! - казах и се обърнах към Макс,който още си избираше дрехи.
-А казват,че момичетата се оправят бавно.. - засмях се и го прегърнах през кръста.

Alexander.

Alexander.
Модератор
Модератор
Макс се луташе в избора си на дрехи, а това доста забавляваше Зоуи.Той се смръщи, когато тя се пошегува с него-А..може ли малко помощ?-иронизираше той.Беше хванал две блузи,едната черна, а другата тъмно синя, нямаше голяма разлика м/у тях, но той не обичаше по-различни цветове.Зоуи му посочи една от блузите, Макс се облече и набързо се изнесоха от къщата.

Л.С. Продължавам в кафенето.. :)

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 3 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите