Най-големият Role Play Форум в България
Къщата на Зоуи Редбърд. Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Join the forum, it's quick and easy

Къщата на Зоуи Редбърд. Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!

You are not connected. Please login or register

Къщата на Зоуи Редбърд.

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 1 от 3]

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Къщата на Зоуи Редбърд. Elena-gilberts-house-on-vampire-diaries

* Холът
Къщата на Зоуи Редбърд. 2009-top-Living-Room-Designs

* Kухнята
Къщата на Зоуи Редбърд. 01-charming-kitchen
* Трапезарията
Къщата на Зоуи Редбърд. Trapezariq-616x304
* Стаята на ми.
Къщата на Зоуи Редбърд. 8813_big
* Cтая за гости
Къщата на Зоуи Редбърд. 241

* баня и тоалетна
Къщата на Зоуи Редбърд. Malka-banq-idei-3

Последната промяна е направена от Зоуи Редбърд. на 12/2/2015, 23:23; мнението е било променяно общо 9 пъти

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Най - накрая стигнахме.Охх .. къщата ми липсваше.Извадих ключовете си и влязох първа.
- Заповядай !! Е, надявам се да ти хареса !! - казах с треперещ глас и погледнах Кат която оглеждаше.
Седнах на дивана и се облегнах.Най - накрая на нещо по - удобно.Липсваше ми. Определено ми липсваше !!
- Кат ?? - погледнах я учудено.

Ренесме

Ренесме
ВИП
ВИП
Трябваше да призная, че къщата беше страхотна, както и да я погледнеш. Имаше си всичко, което можеше да се иска от една къща, а сега и още повече - комплект вампири-изкормвачи или поне единия.
- Дам? - отвърнах все още оглеждайки къщата.
Приближих се предпазливо до входната врата и престъпих прага без проблем, но все пак бях получила поканата на собственика й.
- Признавам, че тук е къде-къде по-чисто и удобно от предишния ни "дом".

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Определено. - казах аз и се засмях. - А сега само трябва да намерим ъде да държим тези ?? - казах и посочих една чанта пълна до горе с банки кръв.
Бръкнах вътре и си взех една, но Катрин ме погледна и повдигна вежда.
- Пфф .. добре де !! - казах и оставих банката кръв. - Ела да ти покажа стаите. - допълних и се изправих.Качихме се горе.Отворих една от вратите, а след това още една. - Това е твоята стая, а това .. моята.

Ренесме

Ренесме
ВИП
ВИП
Страхотно, точно както предполагах.
- Знаеш ли, за такова малко момиче имаш доста голям апетит за кръв. - подсмихнах се дяволито, докато слизахме по стълбите.
Всъщност поросто се шегувах, аз също не бих отказала още малко кръв... можеше да помогне да се сетим къде да я съхраняваме.
- Тази къща има кухня, нали така? - попитах, разкъсвайки банката със зъби. Кат кимна. - Значи би трябвало да има хладилник... можем да ги оставим там засега, нали?
Не беше най-стерилната среда, но все пак нямахме друг избор, поне засега.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Добре. - слязохме отново долу и изсипах съдържанието на чантата в хладилника след което си взех една.
- Е ?? Какво ще правим сега ?? - попитах докато още се опитвах да разкъсам на банката кръв.Най - сетне успях да я разкъсам и започнах да пия.В същото време очаквах отговора на Кат.

Ренесме

Ренесме
ВИП
ВИП
- Можем да правим всичко, но като начало включи телевизора, не понасям тишината.
Нямах търпение да видя дали полицията е разбрала за убийствата в гората, защото толкова голям брой жертви нямаше как да се изкарат злополучно летуване. Още повече, че ловците на вампири едва ли биха потулили случая лесно.
Седнах търпеливо на дивана и зачаках...

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Включих телевизора.
- Ловци са били нападнати днес .. от вампири. - едва дочух.
- Спипаха ни. - казах и се подсмихнах.
Загледахме се в новините.Настъпи тишина докато аз отново не я наруших.
- Мислиш ли, че има опастност да ни спипат ?? - попитах Кат.

Ренесме

Ренесме
ВИП
ВИП
След като опасенията ми бяха факт, нямаше какво повече да се направи. Имаше две възможности - последния от ловците да е оживял и да е разказал на репортерите или ловците на вампири бяха разбрали какво се е случило.
- Не, няма как да докажат, че сме ние. Не се безпокой, каквото и да стане няма да отидем в затвора, все пак не се даваме толкова лесно, нали? - попитах с дяволита усмивка.
След изминалата нощ вече бях сигурна, че каквото и да стане ще се измъкнем от всичко.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Усмихнах се на Кат.Не бях много сигурна, но и се доверих.Тя беше единствения човек на, който вярвах.
- Кат .. трябва да ти кажа нещо .. ?? - погледнах я право в очите, а тя ми се усмихна. - .. мисля, че открих дарбата си.По точно .. бях на среща с приятелка и .. ъмм .. прочетох мислите ѝ.Дали това е моята дарба ??

Ренесме

Ренесме
ВИП
ВИП
Изслушах я внимателно, с нескрит интерес и широка усмивка.
- Да, това трябва да е дарбата ти.. - отвърнах, но се сетих още нещо. - Освен ако не си чувала мислите на другите и когато си била човек.
Ако ги е чувала и преди, то сега трябваше да е търпелива, а знаех колкото обича да чака.
Засмях се тихичко.
- Шегувам се, хлапе.. това е дарбата ти, наистина.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Наистина ?? - усмихнах се до уши. - .. това е страхотно !! - Кат ми отговори с усмивка.
Когато започнех да "прочитам мислите на човек" ставаше по - лесно, но при вампир .. мисля, че не ставаше .. примерно не успях да прочета мислите на Кат.
- Добре. Ъъъ .. - реших все пак да попитам. - .. само мислите на хората ли мога да чета ?? - погледнах я .. странно.

Ренесме

Ренесме
ВИП
ВИП
Направо имах чувството, че Кат ще скочи до небето, толкова много се радваше на дарбата си.
- Какво искаш да кажеш? - попитах в първия момент, но мислите й ми изясниха какво точно имаше предвид с "само на хората". - Не съм сигурна, не долавяш ли моите мисли?
Това беше интересно, как можеше да далавя само човешки мисли? Но щеше да й помага много, пак щеше да "чува" неща, които не трябва да знае.
- Предполагам, че може след време да се развие или пък не. Това с дарбите е неточна наука, ако мога да се изразя така. - усмихнах се несигурно.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Ами .. долавям само несвързани неща. - засмях се.
- Добре !! Както и да е.Аз излизам на среща с Алек. - усмихнах се и си взех чантата.
- Хайде до после.
Махнах ѝ и излезнах.

Ренесме

Ренесме
ВИП
ВИП
- Значи след време ще започнат да се изясняват. - вметнах философски с широка усмивка. -Добре, приятно прекарване с Алекс... после ще се видим. Надявам се... - добавих по-тихо вече, но сигурно ме е чула.
Проблемът бе какво да правя сега? Лов - да, това ще да е!

Потребител 11

Беше ми станало много скучно . Доста рядко имаше такива случаи при мен . Преоблякох се набързо и реших да изляза . Грабнах чантата и ключовете си и тръгнах ъм колата . Първата ми спирка бе домът на Кат . В моментите когато ми бе скучно , само с нея можех да се забавлявам .
Звъннах на звънеца и зачаках да отвори .
П.п.Сори за краткия пост , викат ме да вечерям ><

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Лежах си на дивана в къщи докато не чух, че се звъни.Отворих вратата и видях Фей.
- Фей !! - усмихнах се и я прегърнах.
- Кой вятър те довя тук ? - засмях се.
Направих и знак да влезе.
- Е, Фей нещо ново !? - ухилих се, защото си помислих, че е намислила нещо диво по наш вкус.

Потребител 11

-На какво ново се надяваш точно тук ? - отвърнах
Просто мразех този град . Бе толова скучен . Исках отново да се върна в Ню Йорк .
-Ами при теб?

П.П.Сори за краткия пост , нямам муза

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- При мен всичко си е както преди !? - усмихнах се.
Седнахме на дивана.Прехапах устни.
- Какво ще кажеш ... да вдигнем някой купон ?? - усмихнах се дяволито.
Вече бях готова да хвана телефона и да се развъня на хората докато чаках отговора на Фей.

п.п.: Клюкарката получава каквото иска. ;дд

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Седях си вкъщи и четях списание ... общо взето както винаги си умирах от скука сама.Реших да изляза на чист въздух затова се качих в стаята си облякох една изрязана розова тениска, сложих любимите си дънки и тъкмо бях решена, че ще излизам когато някой позвъня на вратата ми.
Отворих и кого да видя .. Анабет.
- Анабет ! Откога не сме се виждали ? - усмихнах се и я прегърнах.
- Влизай. - усмихнах се.

Анабет

Анабет
Да, да, да, Мистик Таун бе единствената ми надежда да се отърва от Зевс, Посейдон, Атина и Пърси, които непрестанно не спираха да ми досаждат. Знаех, че няколко дни почивка няма да ми се отразят зле, за това и бях дошла в градчето. И знаех точно на коя врата да почукам и знаех, че този човек ще ме приеме.
Отидох на вратата на Кат, само тя щеше да приеме един полубог при себе си. Щом ми отвори вратата я видях и тя не се беше променила. Все същите усмихнати приятелски очи и все същата усмивка. Щом ме видя дори ме покани да вляза.
- Знаеш ли, все същата си! Все гостоприемна, дори и да не си ме виждала от 2 години.- засмях се като влязох вътре.
- Минавах през градчето и минах да те навестя, защото знам, че обикновено винаги скучаеш. Та..- усмихнах се леко и я погледнах приятелски.- Какво правиш? Как вървят нещата?

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Отскочих до кухнята.
- Кафе ? - попитах, знаех, че ще поиска затова вместо да чакам отговор започнах да ѝ правя кафето докато през това време реших да отговоря на въпросите ѝ.
- Като например .. кои неща ? - засмях се.
- .. защото любовния живот ми е умряла работа. - отново се засмях.
След като кафетата бяха готови ги занесох и седнах на до нея на дивана.

Анабет

Анабет
- Ами знам ли.. Например, нормалния ти живот как върви? Все пак свръхестествените същества са красиви и умни и всичко, което може да ти хрумне за вампир..- усмихнах се.- Няма как любовния ти живот да е умряла работа,все пак ти пленяваш всяко едно момче! Просто е невъзможно! По- скоро моя е умряла работа...- засмях се леко.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Да .. всяко едно,но не и .. както и да е.
- Разкажи нещо интересно.Все пак .. твоя живот е много по - вълнуващ от моя. - усмихнах се.
- Все пак .. ти си полубог или нещо от сорта все още не ги схващам тези работи. - засмях се.
Отпих от моето кафе и се облегнах на дивана като преместих купчината списания която се беше насъбрала,за да има повече място.Не че дивана беше малък .. ни най - малко .. ох като се впусна в обяснения нямам спирачки едно от "качествата" в мен които наистина мразя.Вече взех сериозно да се притеснявам.

Анабет

Анабет
-Еми да си полубог не е най- пирятното задължение на света. Като изключим способностите ми и че трябва да преминеш цял лагер за обучение, другото е лесно. Но не е особено приятно да си дете на богиня, все пак от теб се очаква да си достойна дъщеря на богинята Атина. А аз искам да се докажа..- усмихнах се и отпих от кафето, като съвсем леко се задавих.- Боже бях забравила какъв е вкуса на кафето.- засмях се леко като оставих чашата и погледнах кат.- Е разказвай... Хайде, хайде има много за разказване, познавам те кат!

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 3]

Иди на страница : 1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите