Най-големият Role Play Форум в България
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 2 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Join the forum, it's quick and easy

Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 2 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!

You are not connected. Please login or register

Къщата на Зоуи Редбърд.

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Go down  Съобщение [Страница 2 от 3]

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
First topic message reminder :

Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 2 Elena-gilberts-house-on-vampire-diaries

* Холът
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 2 2009-top-Living-Room-Designs

* Kухнята
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 2 01-charming-kitchen
* Трапезарията
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 2 Trapezariq-616x304
* Стаята на ми.
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 2 8813_big
* Cтая за гости
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 2 241

* баня и тоалетна
Къщата на Зоуи Редбърд. - Page 2 Malka-banq-idei-3

Последната промяна е направена от Зоуи Редбърд. на 12/2/2015, 23:23; мнението е било променяно общо 9 пъти

Анабет

-Еми да си полубог не е най- пирятното задължение на света. Като изключим способностите ми и че трябва да преминеш цял лагер за обучение, другото е лесно. Но не е особено приятно да си дете на богиня, все пак от теб се очаква да си достойна дъщеря на богинята Атина. А аз искам да се докажа..- усмихнах се и отпих от кафето, като съвсем леко се задавих.- Боже бях забравила какъв е вкуса на кафето.- засмях се леко като оставих чашата и погледнах кат.- Е разказвай... Хайде, хайде има много за разказване, познавам те кат!

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Не наистина не е важно .. - усмихнах се.
- Живота си ми е все същия .. знаеш как е .. за един вампир. - не по дяволите от къде може да знае тя какво е живота за един вампир.
Просто напоследък бръщолевех само глупости и така нататък.

Анабет

Анабет
- Катрин познавам те, имаш адски много за разказване, а не смееш да ми кажеш?- погледнах я сериозно в очите. Знаех, че рано или късно ще ми каже или щеше да ме принуди да използвам силите които имах, за да разбера какво крие.- Хайде де Катрин, не си на 5, че да вадя думите с ченгел от устата ти!- погледнах я отново лек ядосано и отпих от чашата с кафе. - Нали знаеш, че ако не ми кажеш ще ме принудиш да си използвам силите?

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Анабет .. можеш да принудиш човек за всичко.
Отпих от чашата си и се настаних удобно.
- Ами .. Алек - гаджето ми .. или по скоро бившето ми гадже или .. да това не е от значение.Ами той .. тръгна си.Без дори да ми се обади, но това е стара история,не че съм го преживяла .. или по - скоро съм го преживяла .. объркващо е.Както казах не е важно. - усмихнах се и преглътнах шумно.
Предишната Катрин би се разревала и .. би започнала да се лигави, но аз се промених сега .. да сега бях кучка и не ми пукаше особено вече за Алек.

Анабет

Анабет
- Така вече е много по- добре когато ми каза!- усмихнах се. - Понякога съм доволна, че съм полубог, доста често ми помага да накарам хората да ми кажат, това което искам да знам Та..- направих кратка пауза.- Значи този Алек те е оставил и ти сега си решила да се правиш на корава, с една дума- да се държиш като кучка, за да можеш да го забравиш! Позната ми е историята, но повярвай ми държанието ти няма да има ефект. Преживях същата история преди няколко месеца и това държание не ми оказа особено голяма помощ накрая рухнах и от тогава осъзнах, че трябва да преживея болката, независимо колко силно те боли!- усмихнах се приятелски, отпих глътка от кафето и я докоснах приятелски по рамото.- Спокойно, обещавам ти, че скоро всичко ще свърши.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Не .. аз просто .. - погледнах я в очите които ми казваха да не лъжа. - .. да добре,но .. аз не го обичам вече.Виж,Анабет аз живея ден за ден, защото утре може и да не дойде .. все пак има хора които мразят вампирите и .. кой знае какво може да стане.Охх .. забрави пак се спуснах в обяснения и .. - направих кратка пауза. - и .. просто млъквам. - усмихнах се.
Отпих от чашата си.
- Хей .. искаш ли да гледаме някой филм .. лаптопа ми е като видеотека. - засмях се.

Анабет

Анабет
- Хах, историята не го обичам можеш да я пробутваш на когото и да било, но не и на мен. Аз бях същата, но ти си знаеш, няма да те измъчвам, все пак съм ти приятелка, а не сериен полубог убиец, който се опитва да ти изкара думите с ченгел от устата. Там..- и двете се засмяхме. М, да определено не бяхме забравили какво е да се смееш с някого.- Добре пускай някакъв филм, защото така или иначе не съм гледала от много отдавна. А и нали знаеш, че имаш приятелка която е дъщеря на богиня, мислиш ли, че ще позволя някой да те докосне?- погледнах я сериозно.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Усмихнах се.
Качих се до моята стая и взех лаптопа ми.След като седнахме се настанихме по - удобно на дивана и сложихме лаптопа в краката ни.Отворих една папка пълна с филми и казах:
- Добре избирай !

Анабет

Анабет
-Агп, от къде да знам, аз съм съвсем пълне кино инвалид. В лагера нямам време в огледалото да се погледна ти ми говориш за филми. Аз ти казвам тука с месеци не съм гледала, че сигурно и с години. Все тренировки, тренировки и тренировки, даже време и за пътувания нямам. Между другото избягах от лагера, за да си почина така че, ще съм ти много благодарна, ако ме прикриваш у вас за няколко дни, иначе някой от боговете ще ме намерят и съм мъртва. -засмях се.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Естествено ! Добре си дошла ! - усмихнах се.
Разгледах многото филми ..
- Добрем .. искаш ли "Огледалце,Огледалце" с Джулия Робъртс.Това май беше нещо като .. ъм съвременната Снежанка. - засмях се.
Тя се съгласи и пуснахме филма,който продължи около два часа.Бях опекла пуканки които свършиха още по - средата на филма.След като той свърши оставих лаптопа на масата пред нас.
- Да .. определено беше съвременна версия на Снежанка. - отново се засмях.

Анабет

Анабет
-Определено. Иначе си е същинска класика!- засмях се и се изправих.- Ох, боже схванала съм се от толкова стоене.Ами то как няма да се схвана, съвсем забравих, че е в мен.- напипах кръста ми и от там извадих камата, която ми бе подарък от Лий.- До толкова да съм свикнала да стоя с нея, че вече не ми прави никакво впечатление.- засмях се леко като я оставих на масата.- Знаеш ли, някой път трябва да м дойдеш на гости в Гърция, ще ти хареса!

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Ще намина. - усмихнах се.
- Искаш ли кола ? Жадна съм.
Отидох до кухнята и налях две чаши кола.Върнах се в хола и седнах до нея.Отпих от чашата си и почти я преполових.
- Това вече е друго нещо. - засмях се.
- Та .. сега какво ще правим ?

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
По дяволите бях се успала,а днес щях да показвам на Лин,къде ще живее от тук нататък докато не и омръзна.
Набързо станах от леглото и се добрах до банята.
Измих се набързо и започнах да ровя за дрехи имах само половин час.
Облякох се с суичър и дънкии слязох долу да направя кафета и закуска.Да се направя на домакиня все пак.
Сигурно бях омазала всичко,но да признавам не бях добра в кухнята,а и както Алекс ми беше разместил всичко преди да се изнесе.Добре оправих се някак си.Сервирах всичко и не след много чух звънеца.
Отворих и видях Лин е бях успяла да и обясня как да намери къщата.
- Здравей,Лин. - прегърнах я. - Как си ?
Поканих я вътре.
- Първо да ядем или да ти покажа къщата ? - попитах и се засмях.

Vivianne

Vivianne
Обикновено, когато се вълнувам за нещо сама се будя рано. Така стана и днес. Бях в добро настроение, Зоуи ме беше поканила да разгледаме къщата и. Все още не можех да повярвам, че ми беше предложила дом. Вече нямах търпение да се махна от хотел, беше ми толкова самотно там.
Облякох се доста небрежно и се надявах да не ми е хладно. Едва ли имаше за какво да се притеснявам, ние екзорсистите сме калени. Отидох пеша до улицата на Зоуи и започнах да търся къщата. Е, сега ако се издънех и обърках...
За мое огромно щастие, когато позвъних на звънеца на предполагаемата къща, излезе точно тя. Изглежда си беше ослепителна, дори когато си беше вкъщи. В този момент се почувствах леко странно с моите дрехи.
- Добре съм, Зоуи благодаря, а ти? - усмихвах се докато влизах в къщата. Тя попита дали първо да ми покаже къщата или да ядем. Идеше ми да и кажа, че не е имало нужда да се старае за това, но от опит знаех, че това си е чисто неуважение. Когато хората се стараеха, за да ти добре, просто приеми.
- Амиии...- сложих пръст на устните си и се замислих
- Нека първо ми покажеш къщата. Нямам търпение да я разгледам отвътре!

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Лин изглеждаше прекрасно както винаги.
- Добре нека разгледаме. - казах и се усмихнах.- Както виждаш това е хола. - посочих и помещението,което виждаш веднага след като влезеш.Черно-бяло може би на много хора нямаше да им хареса,но аз си го харесвах.
Влязохме в следващата стая,която беше кухнята.
- Какво да кажа .. не прекарвам много време в кухнята,затова не ми трябваше някаква грамадна. - засмях се.Показах ѝ и трапезарията,а след това се качихме на втория етаж.
Отворих вратата на моята стая и видях,че дори и леглото не съм си оправила.
- Опа .. съжалявам за това.Станах преди час. - засмях се.
Показах и двете стаи за гости.
- А сега .. - отворих вратата на последната стая. - .. това е твоята стая.

Vivianne

Vivianne
Започнахме да разглеждаме и аз оглеждах всяко едно помещение с любопитство.
Холът определено ми харесваше. Кухнята също беше готина.
- Дори да е малка, е доста подредена. Харесва ми много.
Когато стигнахме до нейната стая, тя се извини, че леглото и не беше оправено.
- Не се притеснявай.
Не обръщах внимание на такива неща. Все пак заради мен бе станала.
- Стаята ти е много сладка - усмихнах се
След двете стаи за гости, дойде ред и на моята. Зоуи отвори вратата и аз се хилнах глупаво.
- Това наистина ли е моята стая? - ахнах
Стаичката се намираше на много добро място, имаше си светлина, имаше всичко. Не си свалих леката усмивка дълго време.
- И моята стая много ми харесва. Благодаря ти. Дори вече имам няколко идеи къде и как да си сложа моите неща - усмихнах се
В последния момент се сетих за нещо.
- Зоуи, нали не те притеснява, че големчето ми ще е с нас? То не прави поразии и няма нужди, защото е биомеханично.
След малко тръгнахме или към кухнята или към трапезарията, не знам, защото това, което беше приготвила Зоуи щеше да изстине.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Естествено няма проблем. - усмихнах се.
Слязохме долу и седнахме на масата.
- Надявам се да ти хареса поне малко,защото определено не мога да готвя. - засмях се.
Бях направила нещо като .. палачинки.Отхапах малко.
Станах от масата и донесох чаши и кана със сок.
- Не съм пазарувала скоро .. има само сок. - усмихнах се.
Точно затова трябваше да стана по - рано ..

Vivianne

Vivianne
- Благодаря. - отговорих на разрешението и.
Палачинките на Зоуи не бяха като извадени от кулинарно предаване, но пък миришеха хубаво.
- Няма значение, важен е жеста - усмихнах се и отхапах голямо парче от палачинката
- А и да ти кажа, не са никак лоши...- изчаах да преглътна и го казах. Отпих и от сока и се усмихнах.
- Обичам сок! - казах, и усетих че даже са ми останали мустаци от него, затова побързах да се оближа. Всъщност всичко това, което правеше беше много мило и не разбирах защо и се искаше да е нещо по - хубаво. Аз не съм някоя принцеса, и се радвам и на най - малкото.
- След като не можеш да готвиш, значи си се справила наистина добре с това - нагъвах палачинката, защото наистина ми харесваше.
- Може би някой път трябва да изпробваме моите умения. Оо и да знаеш, че от кофеина откачам - усмихнах се
- Затова не се изненадвай ако ставам като зомби, но не пия кафе. Гледам да не прекалявам и с Кока Кола.
"По - полека, Линали"...Казах си наум. Не трябваше да си показвам магариите още от сега.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Зарадвах се,че и харесаха.
- Радвам се. - усмихнах се и споделих.
След това тя каза,че не пие кафе и,че от кофеина откача.
Засмях се леко.След като приключихме със закуската оставихме всичко така.
- Какво предлагаш да правим сега ? - усмихнах се.

Vivianne

Vivianne
Наядохме се, или по - скоро аз си изтъпках палачинките доста преди нея.Заради чистата сила ядях повече, но все пак не можех в никакъв случай да достигна рекорда на Алън-кун. Не познавах друг човек, който да яде толкова, колкото него.
Зоуи ме попита какво ще правим сега. Повдигнах рамене. Дали ако и кажех, да гледаме телевизия щеше да се отегчи? Може би да. По това време на деня даваха само от онези скучните предавания.
- Ако искаш може да пуснеш някой музикален канал - усмихнах се
Замислих се за няколко секунди, и все пак реших да я попитам.
- Зоуи, трябва да те питам нещо...- не увъртах, а направо преминах към въпроса.
- Познаваш ли Алън Уолкър? Висок, със странен белег на лицето, азиатец и май все движи с един грубиян....
Надявах се да не си помисли нещо лошо, след като и задавах такъв, може би странен въпрос. Тя беше от малкото, които познавам тук и реших да и се доверя и да я питам.

[Аз ще ставам, надявам се да продължим утре :)]

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Съгласих се за гледането на телевизора и се настанихме на дивана в хола като го включих.
След това Лин ме попита дали познавам Алън и ми го описа.
- Хм .. приятеля на Зеро ? Да.Бяхме заедно в някои от часовете в гимназията на Мистик Таун. - усмихнах се.
- По едно време бях хлътнала по този грубиянин .. тоест Зеро. - казах и се засмях.
Странно .. не бях толкова доверчива.
- Защо питаш ?

Vivianne

Vivianne
Явно Мистик Таун не беше много голям и хората се познаваха. И Зоуи познаваше Алън-кун. Усмихнах се широко. Доста се изненадах, когато ми каза, че е била хлътнала по грубияна.
- Така се казва значи...- измърморих и си спомних за двете ми гадни срещи с него. Момиче като Зоуи е харесвало самонадеян тип като него...интересно. Но нали казват, че любовта е сляпа, а той на външен вид го докарва. Изкарах тези мисли от главата си и побързах да отговоря на въпроса и.
- Той е мой колега - усмихнах се
- Честно казано...дойдох тук, за да го намеря, а взе че ми хареса града. Видяхме се само веднъж и то за бързо и ми беше любопитно дали го познаваш, защото дори не знам къде да го намеря отново.
Така като се замисля, може би Дени знаеше. Нямаше как да не забележа, че и тя ги познаваше.

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
- Можем да уредим това. - усмихнах се. - Градът е малък,а аз имам номера на Зеро .. следователно .. той този на Алън. - усмихнах се.
Явно и Алън беше екзорсист.Знаех,че не е просто човек.
- Да не си си паднала по него ? - попитах я.
Надявах се да не се разсърди или нещо такова.

пп: съжалявам за краткия пост

Vivianne

Vivianne
Отново отвърнах на усмивката и.
- Благодаря. Всъщност ми е достатъчно да знам, че е тук.
Много добре знаех враговете на Алън. Преди бяхме екип, но сега се бяхме разпръснали. Притеснявах се за всеки един от тях. Въпросът, който ми зададе после ме изненада, но не ме смути. Бях забелязала, че Зоуи ми има доверие, затова аз също и имах.
- Имаше и такъв момент...но той беше в началото. Сега май съм приела Алън като един от най - близките ми приятели.
Засмях се при някой спомени, нахлули в главата ми. Реших да продължа разказа си:
- Всъщност...малко са момичетата, които не биха обърнали внимание на някой като него. Изглежда не го познаваш добре, но е силен и привлича вниманието.
Вероятно звучах все едно точа лиги по него, но всъщност не го чувствах по този начин...вече не. Поне така мисля. Не знам дали и беше интересно, но аз все пак продължих да си дърдоря:
- В нашите среди има само четирима най - силни екзорсиста, които се наричат Генерали. Те са доста по - възрастни от мен. Алън-кун е на почти на тяхното ниво, а е доста млад - усмихнах се.
Не бяхме тук, за да обсъждаме колко е велик скъпия ми колега, затова престанах.
- Нашата "раса" не се крие, затова не се изненадвай ако всеки екзорсист, който срещнеш ти се разкрие. - усмихнах се
По телевизията започна нашумялата песен Гангнам Стайл. Тази песен беше навсякъде...въпреки това се загледах в клипа.

п.с: няма проблем

Зоуи Редбърд

Зоуи Редбърд
ВИП
ВИП
Оказа се,че е имало и момент когато го е харесвала.След това каза,че малко са момичетата, които не биха обърнали внимание на някой като него.
- Да,наистина не го познавам добре.Така де знаем си само имената.
Тя каза,че в техните среди има само четирима най - силни екзорсиста, които се наричат Генерали. Алън е на почти на тяхното ниво.
- Интересно - отвърнах на усмивката ѝ.
Нямаше как да не забележа,че го нарича "Алън-кун",затова реших да я попитам:
- А защо го наричаш Алън-кун ? - може и да има нещо общо с името му,но както каза тя наистина не го познавам затова се престраших да попитам.
Забелязах,че пуснаха Гагнам Стайл .. отново.И все пак още не ми беше писнала тази песен.

Vivianne

Vivianne
Не позволих на песента да ме разсейва, въпреки че отново ми се наби в главата. Въпросът на Зоуи беше интересен. Откакто се преместих тук не ми се случваше, но с името на Алън не се усещах кога го казвам.
- Кун е нещо като обръщение в японския език. От една страна може да показва елементарно уважение, но има доста по - уважителни от това, те се използват за по - възрастни. А и също така е прието, че може да го пропуснеш, ако си много близък приятел с някого. - обясних и с усмивка
- По принцип откакто съм тук гледам да не използвам такива неща, но просто сега не се усетих.
Имах навика да смесвам различни езици и хората все ми се чудеха на това.
- Ти пътувала ли си по света, Зоуи? Между другото при теб би станало Зоуи-чан. - реших, че може да и е любопитно това.

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 2 от 3]

Иди на страница : Previous  1, 2, 3  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите