Най-големият Role Play Форум в България
Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 27 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Join the forum, it's quick and easy

Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 27 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!

You are not connected. Please login or register

Хей спам..свободна зона ^-^

Иди на страница : Previous  1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40  Next

Go down  Съобщение [Страница 27 от 40]

Лекси Нортман

Лекси Нортман
ВИП
ВИП
First topic message reminder :

ми Даяна .... вземи си квото искаш ;дд

Рейчъл Бери

ВИП
ВИП
аз отслабнах ;д не знам как стана ,ама не ми пречи пък и аз над 50 не ставам ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
добре, че спортувам та имам някви мускули по мене иначе щях да съм някво прасе ;д

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
лол... аз съм 65 а според изчисленията на ИТМ трябва да съм 47 о.0 не мога да се гледам в огледалото >.<

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
колко си висок ?

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
нисък съм >.< ако ти кажа ще ми се смееш... =(

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
аз съм под нормата :Х ужас

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
за височина или за тегло?

ок де метър и 60 съм =/ ами ти Джак?

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
и си момче, значи трябва да си 60 килограма мускули и останало... и не няма да ти се смея защото и аз съм нисък

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
теглото ми ...
индекса ми е 18,44 ,а трябва да е 19 ,за да е в норма ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
индекс ? O.O :d

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
индекс на телесна маса -дали килограмите ти отговарят на височината
пишеш си годините ,мъж/жена и после колко си висок и колко тежиш и ти изчислява

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
аз трябва в интерес на истината да съм 69 килограма ;д

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Дам... ИТМ - Индекс на Телесната Маса
моето не помня колко е, но знам, че теглото ми не е от най-перфектните за височината ми... Боже преди малко минах покрай огледалото и като се погледнах ми стана лошо. =Х Най-гадното е, че мога да отслабна, но за това се иска воля, която за съжаление нямам =(

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
има го навсякъде в интернет ,ако решиш да го изчисляваш ;д
спокойно и аз си мисля ,че се имам къде да работя ;д така де тоя индекс нещо лъже ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
тичай бе брат, ритай топка с приятели (като се затопли де) ;д а за растежа играй баскетбол/волейбол момчетата се развиват до 21 годишна възраст ... и аз съм нисичък 1.78 и за това искам да порасна още, ама са колкото толкова я ;д да съм жив и здрав си казвам

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
Индексът на вашето тегло е 23.99 Индекс от 18,5 до 25 - нормално тегло! Вие имате здравословно тегло и трябва да се стараете да го запазите.

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
аз го изчислявах от една книга и после проверих в нета каза ми същия резултат.
Имам нужда от добър стимул за отслабване. Пробвах с разни неща като "Фифи ще съжалява какво изпусна" и тем подобни, но сякаш не е достатъчно... =/

178 и се наричаш нисък? При мен гените са ми такива, смисъл в семейството никой не надвишава 180... докато се стопли има още време, а аз по принцип си бягам лятото покрай реката, карам колело и т.н.

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
искам да ти кажа ,че имах момчета в класа ,който до 11 клас бяха нисички и после за 1 лято някакви мутанти :О не знам как става това при момчетата...

е браво :) ,аз трябва да ям повече и да не спортувам докато си нормализирам теглото ;д;д; да бе да ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
Ами да нисък се наричам ;дд не знам защо ми е такава мания височината ;д Иначе Рейч поне лично аз, не харесвам дебелани, но пък едно момиче трябва да има месце по себе си което да се пипне ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
п.п. дано и аз след 11 клас стана поне с 10 санта по висок ;д

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
ама аз си имам ,месце ;д даже в повечко ;д не съм някаква клечка в никакъв случай ;д

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
и аз се надявам да порасна ;дд иначе съм съгласен, че трябва да се пипа месо вместо кокали. Аз лично харесвам жени с нормално тегло, но не ми пречи ако да +с някой друг килограм. Е не баж дето се вика "като ги плеснеш на Коледа да се тресат чак до Нова Година" ;дд ама примерно до 10-15 кила над идеалното тегло не ми пречи. Абе красотата не е в килограмите, защото те се свалят, външната красота е в лицето, ако имаш грозно лице, ако ще и да си с идеално тегло няма значение! Хайде сега да не ви показвам една грозотия от горните класове ;дд

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
вярвам ти, така и трябва няма да си някаква анорексичка я..

а бе дали е дебела или слаба или хубава или грозна, няма значение, защото когато си влюбен, не те интересува какво мислят приятелите ти за нея :)

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Съгласен съм =)

Хмм.. нова тема? ;дд

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
ми новата тема ми е, че обмислям да си лягам ;д

Рейчъл Бери