Най-големият Role Play Форум в България
Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 9 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Join the forum, it's quick and easy

Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 9 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!

You are not connected. Please login or register

Хей спам..свободна зона ^-^

Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Go down  Съобщение [Страница 9 от 40]

Лекси Нортман

Лекси Нортман
ВИП
ВИП
First topic message reminder :

ми Даяна .... вземи си квото искаш ;дд

Дерек Уилсън

ВИП
ВИП
Стефи вече ми е в скута и голям кеф ми прави. ;дд ахх обичам го това коте ;д (за истинска котка говоря ;д седнал съм по турски и той много обича да ми ляга в скута ;дд) други желаещи? xa0x0a0xa0x0хa

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
да и ме боли сега ;д
аз така съм си се излегнала сега на стола не мога да стана ;д

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
Дерек Уилсън написа:Стефи вече ми е в скута и голям кеф ми прави. ;дд ахх обичам го това коте ;д (за истинска котка говоря ;д седнал съм по турски и той много обича да ми ляга в скута ;дд) други желаещи? xa0x0a0xa0x0хa
Добре вече официално завиждам... Имаш си вино и котка.... мрън

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
аз нямам вино ,но имам котака ;д ама нямам идея къде ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
в интерес на истината имам и котка и около 70 кила домашно вино ;д но преди малко преядох с принцеси и ме заболя гърлото и се саднах ;/ ;д

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Шарън Джени ден Адел написа:Дерек, подробностите понякога са важни Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 9 282839 Та мога да изпия няколко чаши нали
Разбира се, че можеш ;рр но както казах искам нещо повече от :* ;д искааам... прегръдка, и масаж ;дд от мен да мине да не е секс (не че ще откажа...) xa0xa0xa0a0xa0ax0a

Шарън, не завиждай ;д ела и стеф, аз и виното ще са твои ;дд

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
оооох ,гърба ми отиде ,край :..... :Х
исках само да кажа Джак чакай ме идвам искам вино и ще се радвам на твоето коте ;*

Последната промяна е направена от Рейчъл Бери на 27/1/2012, 00:34; мнението е било променяно общо 1 път

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
Ами добре, можеш да получиш масаж ... Не че се хваля, но са ми казвали, че правя добри масажи, ама един съвет ако искаш да получиш масаж не пускай до котката

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
Рейч на по път вземи шоколад и печелиш масаж ( добър масажист съм ;д )

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
ще нося милка сърчица :) и ще видим колко добър масажист си ;д :*

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
и така и така ще сме на двойки аз и ти с моето вино дерек и Шарън с тяхното вино и мога да ви кажа просто
RAISE YOUR GLASS

https://www.youtube.com/watch?v=XjVNlG5cZyQ&feature=relmfu

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Ето го Стеф Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 9 313921_259573570749818_100000915303400_780424_1092017823_n, а това е другия ми домашен любимец Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 9 378741_287137454660096_100000915303400_884028_1719123567_n
не са ли красавци? ;дд

ии.. Шер, и на мен са ми казвали, че имам златни ръце. Бог да го прости - баща ми също е правил много хубави масажи и предполагам от него съм присвоил тази дарба ;д

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
Аз пък ще си взема шоколад... Макар че той по върви с ром, ама без сладко не мога xD

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
https://www.youtube.com/watch?v=XjVNlG5cZyQ&feature=relmfu понеже остана на миналата страница ;д

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
аз имам 2 шоколада в бара на секцията ми ;д сега ще си взема някое друго парче само изчакайте една секунда ;дд за моя жалост е Своге- млечен а аз обичам със стафиди и лешник... но пак е нещо ;дд

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
Дерек, само дръж тарантулата далече от мен. Имам панически страх от паяци... Иначе ще видим колко добър масажист си ;) Уууууу и аз предпочитам с лешници и стафиди Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 9 972861

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
аа за тая песен ги спирам ,няма да слушам повече HAT обещавам пред вас ;д
искате ли да видите моето коте - Джеси ;д Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 9 293302_306759672671157_100000113798781_1437672_797174731_n

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
Ооооооооооо много е сладко

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
;д е може ли такива неща ;д днес да не те наказвам аз? ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
предупредих ;дд хайде накажи ме ;р ;д

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Шер, споко и аз имах арахнофобия когато купих тарантулата ;д Взех я за рождения ден на баща си, понеже той обича паяците (любимото му животно) но сега я преодолях и чакам малко да порасне и да му я пратя в Атина (не биологичния, става въпрос за брата на Фифи, но го чувствам като баща, колкото и да е странно)

Шарън Джени ден Адел

Шарън Джени ден Адел
И все пак по-далече от мен с тези неща... Изпитвам наистина панически ужас, дори и само като ги гледам...

Рейчъл Бери

Рейчъл Бери
ВИП
ВИП
няма да те пусна в леглото на топличко , ще видиш ;д

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
е недей чак толко лошо де ;с

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Спокойно все пак говорим за Grammostola aureostriata тя е най-кротката тарантула, която можеш да откриеш на пазара. До сега не ме е хапала, дано да не го направи... Боже хора, котката ми яде шоколада 0.0 Егати нахалника ;дд

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 9 от 40]

Иди на страница : Previous  1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите