Най-големият Role Play Форум в България
Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 33 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Join the forum, it's quick and easy

Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 33 Da10
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!

You are not connected. Please login or register

Хей спам..свободна зона ^-^

Иди на страница : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Go down  Съобщение [Страница 33 от 40]

Джак Милър "Дракула"

Джак Милър
ВИП
ВИП
First topic message reminder :

Здравейтеее всички, как сте ?

https://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4&ob=av3e една добра песен ;д

Дерек Уилсън

ВИП
ВИП
Еми значи те харесва =) Иначе защо да си прави труда?

Kimberlly Huff

Kimberlly Huff
ВИП
ВИП

Анн какво е станало?

Анабел Фокс

Анабел Фокс
ВИП
ВИП
Какво е станало..това тъпо пиле не се появява и не знам за кой път го погребвам в главата си! :@

Лия Силванас

Лия Силванас
ВИП
ВИП
Дерек Уилсън написа:Еми значи те харесва =) Иначе защо да си прави труда?

Силно се съмнявам. Все пак когато му казах че го харесвам беше с една от 8 клас. / и сега като се замисля на другия ден скъсаха не знайно защо, и от тогава не е с никоя / И си пишем всеки ден, и си говорим в даскалото. Даже имаме еднакви химикалки. Това не е нормално.

Kimberlly Huff

Kimberlly Huff
ВИП
ВИП
Момиче, като го видиш няма здрасти няма нищо. Директно му лепваш една целувка, пък той да си прави изводите ;д

Анабел Фокс

Анабел Фокс
ВИП
ВИП
Колко смелост се изисква за това? Аз бих умряла от срам,не знам за нея. :Д Не,по скоро бих умряла от притеснение. :Д

Лия Силванас

Лия Силванас
ВИП
ВИП
Да бе. Като го видя. Та ние се виждаме всеки ден. На всичкото отгоре усещам как ще го сложат да седи до мен по География. И тогава Здравко ще си умре от кеф да ме гледа как страдам и се притеснявам :д.

Elizabeth Van Heller

Elizabeth Van Heller
ВИП
ВИП
Хармони М. написа:Ем уж Карин трябваше да ми е моралната подкрепа, ама тя изчезна. И така и аз си викам "Няма па да му го напиша на ЛС в фейса." ама пих три чашки уиски от Германия и май ми подейства. И все пак от тогава сме добри приятелчета :Д. Даже имам и вещи у него, което е странно. Много странно.
Къде съм била изчезнала .. а? а? а? .. точно на 25 бях там и заедно с Или с Здравко стояхме и тръпнехме в очакване пред калвиатурите да кажеш кво е станало ?! -.-
А за песните на групата .. ае на бас, че аз ще ги научавам първа ;дд

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Хармони М. написа:
Дерек Уилсън написа:Еми значи те харесва =) Иначе защо да си прави труда?

Силно се съмнявам. Все пак когато му казах че го харесвам беше с една от 8 клас. / и сега като се замисля на другия ден скъсаха не знайно защо, и от тогава не е с никоя / И си пишем всеки ден, и си говорим в даскалото. Даже имаме еднакви химикалки. Това не е нормално.

Харесва те, дори да не го признава ;) Повярвай ми =) и съм съгласен с Диди, а ако си толкова срамежлива и не ти стиска просто го попитай какво наистина чувства към теб, надявам се да ти отговори положително =)

Лия Силванас

Лия Силванас
ВИП
ВИП
появи се 5 минути 5 минути преди 25. Ти знаеш ли какво е да ти бучат ушите. И да получат съобщения

Не му казвай.

Давай

Браво само така :Д.

Elizabeth Van Heller

Elizabeth Van Heller
ВИП
ВИП
Все пак се появих !! Тва е важното -.- .. знаеш ли колко е трудно да се измъкнеш от наще, за да добараш компа за лични цели, които не включват ди-джейство ;дд

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
или по-добре го прегърни, но се постарай главата си да е на гърдите му, ако сърцето му бие като на голо свраче дупето ;д значи се притеснява - димек има чувства към теб, така ще си напълно сигурна =)

Лия Силванас

Лия Силванас
ВИП
ВИП
Смяна на темата.

Кой днеска гледа "Дневниците на Вампира" по БТВ Синема :Д.

Kimberlly Huff

Kimberlly Huff
ВИП
ВИП
Дерек коя е Диди? ;д
И какво му е притеснителното? Като си падаш по него го целуваш и готово. Момчетата са ... Давай първа. не го чакай. Той може да си каже аз нея ще чакам а ти: аз него !!!

Лия Силванас

Лия Силванас
ВИП
ВИП
Никой ли не е гледам сериала бе. ееее няма кой да ми го разкаже. А някой да е гледал "Изгубено момиче"?

Анабел Фокс

Анабел Фокс
ВИП
ВИП
Ооо,не ми говорете за пропуснати шансове,че главата ми ще се пръсне,моля ви.:D

Elizabeth Van Heller

Elizabeth Van Heller
ВИП
ВИП
Аз след втория ми неуспешен опит с изказване на чувства вече такова нещо не правя ;дд ..

а за Вампирската Диария .. еми .. тва не го гледам ;д

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Ти си Диди ;д Диана :Р
и все пак има мамчета който използват момичетата, затова ти казвам да го гушнеш, само така ще си сигурна, че е напълно искрен от личен опит го знам =)

Kimberlly Huff

Kimberlly Huff
ВИП
ВИП
Аз съм гледала няколко епизода от Lost Girl
И да, Дерек е прав. (нищо, че в момента е седнал) Прегърни го. А ако искаш да го целуваш нека бъде по-късно, когато сте си само двамата някъде без други хорица.
И по принцип съм Даяна ;д ама както искаш така ме наричай ;д

Дерек Уилсън

Дерек Уилсън
ВИП
ВИП
Същност съм легнал по корем на леглото ;д но няма значение :Д :Д
Охх... всичко ме боли... =( няма ли някой който да ми направи масаж? По принцип са ми казвали, че имам златни ръце, ама е друго като те намачка някой друг :Д

Лия Силванас

Лия Силванас
ВИП
ВИП
Вие ме карата да се притесня. Кой говори за целувки бе. Мен ме е гнус от тоя човек. Мони знае защо :д. Всеки път като го видя и първо ми изкачат в главата две сценки. Мони знае кои :Д.

Bethany Sands.

Хармони М. написа:Смяна на темата.

Кой днеска гледа "Дневниците на Вампира" по БТВ Синема :Д.
Азз !! Хей спам..свободна зона ^-^ - Page 33 8723

Kimberlly Huff

Kimberlly Huff
ВИП
ВИП
;д Аз също имам златни ръчички ама си ми малко далеч ;д

Elizabeth Van Heller

Elizabeth Van Heller
ВИП
ВИП
Хармони М. написа:Вие ме карата да се притесня. Кой говори за целувки бе. Мен ме е гнус от тоя човек. Мони знае защо :д. Всеки път като го видя и първо ми изкачат в главата две сценки. Мони знае кои :Д.

СТИГА ДЕЕ ! .. ся и аз се сетих за тях -.-
нищо, че на едната не просъствах /за щастие/ ;д

Лия Силванас

Лия Силванас
ВИП
ВИП
Аз не исках и на двете. Ама бях в единия край на терасата и получих поглед като на Хихан и застинах на място.

Раян Рейнолдс

Раян Рейнолдс
Здрасти

Sponsored content

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 33 от 40]

Иди на страница : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  Next

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите