Здравейтеее всички, как сте ?
https://www.youtube.com/watch?v=1w7OgIMMRc4&ob=av3e една добра песен ;д
Дерек Уилсън написа:Еми значи те харесва =) Иначе защо да си прави труда?
Къде съм била изчезнала .. а? а? а? .. точно на 25 бях там и заедно с Или с Здравко стояхме и тръпнехме в очакване пред калвиатурите да кажеш кво е станало ?! -.-Хармони М. написа:Ем уж Карин трябваше да ми е моралната подкрепа, ама тя изчезна. И така и аз си викам "Няма па да му го напиша на ЛС в фейса." ама пих три чашки уиски от Германия и май ми подейства. И все пак от тогава сме добри приятелчета :Д. Даже имам и вещи у него, което е странно. Много странно.
Хармони М. написа:Дерек Уилсън написа:Еми значи те харесва =) Иначе защо да си прави труда?
Силно се съмнявам. Все пак когато му казах че го харесвам беше с една от 8 клас. / и сега като се замисля на другия ден скъсаха не знайно защо, и от тогава не е с никоя / И си пишем всеки ден, и си говорим в даскалото. Даже имаме еднакви химикалки. Това не е нормално.
Азз !!Хармони М. написа:Смяна на темата.
Кой днеска гледа "Дневниците на Вампира" по БТВ Синема :Д.
Хармони М. написа:Вие ме карата да се притесня. Кой говори за целувки бе. Мен ме е гнус от тоя човек. Мони знае защо :д. Всеки път като го видя и първо ми изкачат в главата две сценки. Мони знае кои :Д.
Най-големият Role Play Форум в България » Дискусии » Ти си свободен! » Свободна зона » Спам, спам и пак спам » Хей спам..свободна зона ^-^
Similar topics
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
|
|
No ads available.
Вашия профил |
Социални
|
Лични съобщения |
No user |