Най-големият Role Play Форум в България
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!


You are not connected. Please login or register

Най-големият Role Play Форум в България » Мистик Айланд - Role Play Зона » Герои » Създай герой » Illidan Stormrage

Illidan Stormrage

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

1 Illidan Stormrage on 12/6/2018, 16:33

Illidan Stormrage

avatar
Illidan Stormrage
ALL SERIALS ОФИЦИАЛЕН ПРОФИЛ

[You must be registered and logged in to see this image.]

___________________________________________________________
ОСНОВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ГЕРОЯ
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

» РАСА: ракшаса
» ПОЛ: мъжки
» ВЪЗРАСТ: около 10 000
» СЕКСУАЛНА ОРИЕНТАЦИЯ: хетеро
» НАЧАЛЕН ГРАД: Калеа___________________________________________________________
ИСТОРИЯ НА ГЕРОЯ
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯Илидан Стормрейдж... Малко хора вече споменават името ми по този начин. Но кой не е чувал за Предателя?
С брат ми Малфурион сме близнаци и въпреки това винаги сме били повече различни, отколкото еднакви. Когато съм се родил,  елфите са казвали че съм предназначен за величие, било то и заради някаква незначителна подробност, като цвета на очите ми. Ще ми се същите тези елфи да погледат в очите ми сега и да кажат какво виждат... И все пак нямам желание някой да пише съдбата ми преди да съм имал шанса да го направя сам!
Брат ми винаги е имал специално отношние към природата с нейната стихийност, но аз не съм брат ми. На мен ми харесват нещата, които мога да управлявам със своята собствена стихия!
И докато Малфурион намираше важните за него неща, аз търсех своите собствени. Може би тогава за пръв път се появи пропаст между нас, толкова голяма че хиляди години не можаха да я запълнят.
Нужно е човек да вижда и да иска най-доброто от себе си. Аз винаги съм знаел, че съм роден за нещо значимо, нещо, което само аз и никой друг не може да постигне. Въпреки това всичките ми решения бяха наречени „грешки“, и то от собствения ми народ. Защитавах нощните елфи както намеря за нужно, с цената на животи, които бяха нищо в сравниение с тези, които щяха да бъдат отнети. Те никога не разбраха, че само аз съм този, който може да ги спаси. Трябваше да вярват в мен, а в замяна на тази вяра аз не исках нищо. Всичко беше толкова просто, и същевременно изключително сложно.
Винаги съм искал да постигна величието, което ми е отредено и да изкарам потенциала от себе си навън, за може да го види целия свят. И въпреки това, вътрешния ми свят не познаваше любов или поне не любов към себе си, защото той целия принадлежеше на Тиранде. Тиранде е вятъра, който разлюлява клонките на дърветата през нощта, онзи вятър, който все още нашепва че съм жив и все още света около мен съществува. Любовта ми към нея е по-голяма от тази, която изпитвам към себе си или народа си, тя просто съществува и е по-силна и от най-страшната и древна магия. Разбира се аз вярвам, че най-голямата любов е несподелената. Или поне се научих да вярвам в това, защото колкото и велик да ставах, аз не бях нищо в нейните очи, докато брат ми беше около мен. Истината е, че Тиранде винаги е обичала Малфурион, може би почти колкото аз обичам нея, но със сгурност не толкова. И все пак, реализацията на този факт беше ключов момент в живота ми, момент, който ще бъде запомнен не само от мен.
След като разбрах че нямам бъдеще с Тиранде, реших да си изкова мое собствено с останките от мечите ми, за споделеното бъдеще с нея. И тогава беше момента, когато желанията надхвърляха физитеските ми възможности. Но аз не вярвам че физическото тяло е бариера, която не може да бъде примината. Тогава беше времето, когато се обърнах към сили, които не разбирах, но исках да притежавам. Към същества, които нямаше как да разбера истински, докато един ден не станах един от тях, докато не станах демон. Сега вече нямах народ, който да защитавам, който и без това не оценяваше мен и всичко, което някога направих за него! Сега нямаха право да искат нищо от мен, нито пък аз от тях, стига да не забравят че за мен, Илидан, няма нещо невъзможно!
Собствените ми желания бяха по-силни от мен самия и направих нещо, което никога няма да бъде забравено от моя народ. Егоистична постъпка биха казали, но аз не смятах така. Аз и света никога не сме били на едно мнение. Направих нещото, което сметнах за редно, въпреки брат ми и неговите погрешни и изкривени разбирания за магията.
Щеше да дойде време, когато аз щях да бъда прав. И тогава те пак щяха да потъсят онзи, когото нарекоха предател!___________________________________________________________
ОТЛИЧИТЕЛНИ ЧЕРТИ НА ГЕРОЯ
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

» ЦВЯТ НА ОЧИТЕ: зелен
» ЦВЯТ НА КОСАТА: черен
» ТЕЛОСЛОЖЕНИЕ: атлетично (lol)
» ВИСОЧИНА: над два метра
» ОТЛИЧИТЕЛЕН БЕЛЕГ: рога, копита, белези по тялото
» ДОПЪЛНИТЕЛНО:___________________________________________________________
ПСИХОЛОГИЧЕН ПРОФИЛ НА ГЕРОЯ
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

» ХАРЕСВА: Бандани и отмъщение
» НЕ ХАРЕСВА: брат си, понякога
» СЛАБОСТИ: Тиранде Уиспъруинд
» НАЙ-ГОЛЯМ СТРАХ: да умре, без да е постигнал величие
___________________________________________________________
АДМИНИСТРАЦИЯ
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

» БЕЛЕЖКА ОТ АДМИН:

2 Re: Illidan Stormrage on 14/6/2018, 20:15

Луцифер

avatar
Админ
Админ
[You must be registered and logged in to see this image.]

[You must be registered and logged in to see this image.]
Bite them! Poke them! Torture and gore them! Bug them! Tease them! Mess with their heads!
Score them! Gore them! Skin them and where them! Burn them! Grill them! Rattle their bones!

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Bite them! Eat them! Torture and beat them! Maim them! Kill them! Cut off their heads!
Slay them! Flay them! Rip them and pull them! Dance on their graves cuz now they are Dead!

[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
Spoiler:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите