Най-големият Role Play Форум в България
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!


You are not connected. Please login or register

Най-големият Role Play Форум в България » Мистик Айланд - Role Play Зона » Мистик Айланд » Портали » Главен портал » ОТ: Елетол До: Калеа - Медив

ОТ: Елетол До: Калеа - Медив

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Killian Jones

avatar
Свечеряваше се, когато Медив пристигна до телепорта, който му трябваше. Вървенето пеша определено не бе добра идея. Не и когато говорим за такова разстояние. Обикновено не му харесваше да преминава през тези портали - гадеше му се и се чувстваше отпаднал от тях, понякога получаваше и нежелани обриви.
Като магьосник, той самият можеше да прави портали, но мястото където отиваше беше твърде далеч и не беше сигурен доколко е способен да се пренесе цял - целеничък там. Не му се рискуваше и затова реши да използва главният портал на този свят, който можеше да те отведе в който град поискаш. Медив го беше използвал предостатъчно пъти, макар да не харесваше да излиза от Елетол.
За негова изненада точно по това време около портала нямаше никого, обикновено имаше пътуващи. Малкото същество, което отговаряше за таксите го изгледа, когато се приближи. Размениха си по - няколко думи и исполинът му плати нужното, за да може да използва услугите на портала. Без повече да се бави, премина през портала, очаквайки гадене. Надяваше се да намери бързо къде да отседне, защото беше вече изморен.

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите