Най-големият Role Play Форум в България
Добре дошли в All Serials!
Създайте ваш герой от сериал, филм, книга, аниме, манга или измислен и се потопете в приказния свят на градчето ни. Запишете се в училище, изкарайте всички курсове за професия, създавайте и се забавлявайте заедно с нас! Творете и печелете от конкурсите на нашите партньорни издателства. Тук Вие сте това, което искате да бъдете!
Приятна игра!

Здравей, страннико, добре дошъл в Мистик Айланд!


You are not connected. Please login or register

Най-големият Role Play Форум в България » Мистик Айланд - Role Play Зона » Герои » Създай герой » Кандидатствай за работа

Кандидатствай за работа

Go down  Съобщение [Страница 1 от 1]

Алина Старк

avatar
Админ
Админ
Само тук, при нас, може да получите желаната работа. Естествено, преди това успешно трябва да се представите на интервюто за работа! Не е задължително всеки да бъде одобрен, ще се следи как сте отговорили, колко сте редовни, колко пари имате, колко мнения (това е най-важният показател) Няма да се наема човек с 10-15 мнения (примерно) за професия - модел (примерно). След като бъдете одобрени, новият ви работодател ще ви просветли относно заплатата, която ще получавате.

- Добре дошли при нас! Радваме се, че сте тук, за да ви наемем за желаната длъжност, моля, отговорете на следните въпроси и ги пуснете тук:

Анкетна карта
~ Име и фамилия на героя?
~ Години?
~ Каква е професията, за която кандидатствате?
~ Защо избрахте тази професионална ниша?
~ Умеете ли да работите в екип?
~ Какви са качествата, които ще ви помогнат за тази позиция?
~ Редовен и отговорен ли сте?

Неправилно попълнените кандидатури няма да бъдат разгледани.

След като бъдете нает на съответната позиция, трябва да създадете тема в съответния град и ежеседмично да вписвате как минава работния ви ден. Ако това не се случи, вашият герой ще бъде освободен от длъжност без предизвестие.

[You must be registered and logged in to see this image.]

Върнете се в началото  Съобщение [Страница 1 от 1]

Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите